-= NIBIRU =-

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » -= NIBIRU =- » PRIZEE » Уборка


Уборка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Поделитесь контактами клинеров. Уже двоих нанимала, но  качество уборки совершенно не устраивает.

0

2

Kulikovaa написал(а):

Поделитесь контактами клинеров. Уже двоих нанимала, но  качество уборки совершенно не устраивает.

У меня была похожая ситуация, пока подруга не посоветовала обратиться в клининговую компанию Уборка 24. Можно заказать генералку, мойку окон, уборку после ремонта и химчистку. Вот недавно делали химчистку диванов на дому https://uborka24.com.ua/himchistka/himchistka-divanov. Это удобно и недорого, теперь мебель в отличном состоянии.

Отредактировано Daiella (2021-11-29 23:03:10)

0

3

Де ж шукати ту ідеальну клінінгову компанію, яка з дбайливістю і професіоналізмом наводить сяйво в усіх куточках нашого житла? Це питання, яке мені задають сусіди, друзі і навіть колеги на роботі. І чесно кажучи, я сама вперше стикаюся з таким вибором. Де краще почати пошуки?

0

4

Ми всі знаємо, як важливо мати чисте і охайне житло. Але часу на прибирання не завжди вистачає, особливо коли робота і сімейне життя забирають більшу частину дня. Тому, дорогий друг, я маю для тебе одну неймовірну пораду - обери клінінгову компанію Besporyadka https://besporyadka.net/ . Для мене ця компанія стала настоящим порятунком і я вже не уявляю свого життя без їхніх послуг. Їхні професіонали впораються з будь-якими забрудненнями і залишають твоє житло благоустроєним і неймовірно чистим. Ти маєш всі шанси на максимальний комфорт і виграшний результат.

0


Вы здесь » -= NIBIRU =- » PRIZEE » Уборка